Vi tilbyder parkeringsservice


Kære parkeringspladsejer


Vi kan tilbyde en bred vifte af parkeringsløsninger.

Har du et areal, hvor billister parkerer ulovligt - det kan være i din indkørsel, på areal foran din butik eller på et fælles gårdareal med parkering forebeholdt ejendommens beboere, så kan vi sikkert hjælpe dig.


DanParking administrerer og udlejer parkeringspladser i Viborg centrum.

Derudover råder vi over garager, som udlejes til parkering af biler og motorcykler. Vi udlejer også lager- og depotrum til både private og virksomheder.


Vi tilbyder parkeringsservice til vore kunder, som blandt andet er andels- og ejerforeninger, butikscentre og private virksomheder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du har et areal - fx en indkørsel eller et gårdmiljø, hvor andre parkerer ulovligt..


Vi opsætter godkendte skilte med indformation om, at området er til privat parkering. Der udfærdiges lejekontrakter på parkeringspladser, som ønskes udlejet mod opkrævning af leje, og der opsættes skilte ved pladserne med enten bilens registreringsnummer eller fx firmanavn, alt efter ønske.

Hvis lejer har flere biler, som vil benytte samme parkeringsplads, laver vi parkeringskort til at lægge i bilens forrude.


Vi udskriver godkendte kontrolafgifter til ejeren af det køretøj, som holder ulovligt parkeret på dine arealer.


Vi har direkte adgang til Skats motorregister dvs. at vi på meget kort tid kan finde frem til den person, som ulovligt parkerer på dit areal eller dine parkeringspladser.


På alle garager er monteret godkendt lås, så din bil, eller det du opbevarer i garagen kan stå aflåst.


Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål pr. mail på danparking@mail.dk


HUSK AT DIN PARKERINGSPLADS ER DIT PRIVATE OMRÅDE
© DanParking | Erik Glippings Vej 14 | 8800 Viborg | CVR-nr.:  41388854 | Alle Rettigheder Reserveret